Big Sky Community Center

Make a resort a community.

The Big Sky Community Center is designed to serve as the “community living room” with welcoming and inviting spaces to foster gathering and wellness in Big Sky, Montana. Designed in collaboration with A&E, the center promotes physical and emotional wellbeing with spaces dedicated to fitness, sports, multi-generational programming, mental health, arts, and culture. The center takes advantage of its location in the community by promoting the best of Big Sky living with strong visual and physical connections between interior and exterior, whether in the summer with large openings to allow programs to spill out to the park or in the winter with stunning views to the mountains that surround the project site. The facility encourages all members of the Big Sky Community to come together and connect, learn, and grow.

The design of the center has been a collaboration between the Big Sky Community Organization, Design Team, GC/CM, and the community.

Renderings by A&E.

 

Project at a Glance

Location

Big Sky, Montana

Client

Big Sky Community Organization

Budget

$15.2 million

Size

25,500 sf

Completion

2022

Associate Design Architect

A&E

Similar Projects

Project Map