Beaver Meadows Visitor Center

In 2002, Barker Rinker Seacat Architecture completed the large, stone-clad comfort station adjacent to the historic Beaver Meadows Visitor Center. Working with the original architect of the visitor center for Frank Lloyd Wright’s Taliesin, and using existing drawings from the Beaver Meadows Visitor Center, we were able to closely relate the aesthetic of the new structure to the historic building.

Phase 2 includes upgrades to the building’s mechanical systems, ADA accessibility, new exterior window systems, and structural and cosmetic repairs to the historic stone and steel building.

Project at a Glance

Location

Rocky Mountain National Park, Estes Park, Colorado

Client

National Park Service

Budget

  • Phase 1: $1 Million
  • Phase 2: TBD

Completion

  • Phase 1: 2002
  • Phase 2: TBD
Similar Projects